Členská schůze naší TJ bude! Čekáme na příhodné podmínky

Členská schůze naší TJ bude! Čekáme na příhodné podmínky

Datum zveřejnění: 3.4.2021

Letošní rok a pokračující koronavirová epidemie zatím bohužel nepřejí běžeckým aktivitám, a to nejen těm, které se každoročně konají pod hlavičkou TJ Liga stovkařů Olomouc. Zrušena tak musela být již více než desítka závodů Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje 2021 (včetně „našeho“ Zimního běhu přes Kosíř), za oběť epidemickým opatřením padlo i tradiční slavnostní vyhlášení loňských výsledků seriálu a další akce.
Přelom března a dubna bývá také standardně obdobím, kdy se členové Ligy stovkařů scházejí na výroční členské schůzi. Kromě splnění zákonné povinnosti jde o příjemnou příležitost sejít se, posedět a popovídat napříč generacemi, zavzpomínat na zážitky „starých závoďáků“ a přihodit k nim pár těch zbrusu nových. Vzhledem k tomu, že je nás aktuálně více než sto, je v současné době svolání členské schůze zcela mimo rámec platných opatření. Situaci však sledujeme a jakmile to bude možné, schůze bude bez otálení svolána. A to opět i s vyhlášením výsledků Přeboru Ligy stovkařů za minulý rok, oceněním jeho účastníků a losováním atraktivních cen pro zúčastněné členy.
Pokud byste už nyní chtěli uhradit členské příspěvky za rok 2021 (plnoplátci 300,- Kč, studenti a důchodci 150,- Kč), můžete je zaslat na účet naší TJ 241299357/0300 (Československá obchodní banka). Do zprávy pro příjemce, prosím, napište své jméno pro identifikaci plátce. Bohužel nyní vlivem okolností nelze za příspěvek poskytnout odpovídající protihodnotu formou uspořádaných akcí, vedení klubu ale dělá vše pro to, abychom mohli na naši činnost navázat ihned, jakmile to bude možné. Děkujeme, že takto podporujete naši činnost a tím i vaše oblíbené běžecké akce a závody. Krásné Velikonoce všem!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *