Členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc 2020: děkujeme, že jste přišli!

Členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc 2020: děkujeme, že jste přišli!

Datum zveřejnění: 24.6.2020

Výroční členská schůze Ligy 100

Po více než roce opět (vzhledem ke koronavirovému prodlení, ale opět symbolicky takřka v samotném srdci Mekky většiny olomouckých běžců – v Rudolfově aleji Smetanových sadů, konkrétně ve zdejší restauraci Fontána – se v úterý 23. června 2020 uskutečnila letošní výroční členská schůze TJ Liga stovkařů Olomouc, z.s. Zúčastnilo se jí 58 členů naší TJ. Všem zúčastněným moc děkujeme! Usnesení, jež členská schůze jakožto nejvyšší orgán našeho spolku přijala, si můžete přečíst zde.

Na členské schůzi se rovněž vyhlašovali vítězové jednotlivých kategorií loňského Přeboru TJ Liga stovkařů Olomouc. Stali se jimi:
Kategorie A: Zdeněk Krejčí
Kategorie B: Martin Lorenc
Kategorie C: Jiří Dostál
Kategorie D: Bohuš Barbořák
Kategorie E: Pavel Jašek
Kategorie F: (bez vítězky)
Kategorie G: Magda Zdráhalová
Kategorie H: Ludmila Písková
Všichni přeborníci obdrželi krásné, ručně vyrobené originální medaile, další v pořadí, kteří absolvovali předepsaný počet závodů, pak pamětní záložky. Za rok je můžete mít i vy…
Novinkou letošní schůze bylo losování dvou poukázek v hodnotě 1000 korun do prodejny Asics Ondřeje Němce – první za účast na alespoň dvou závodech Přeboru TJ Liga stovkařů Olomouc vyhrála Helena Urbánková, druhou pro účastníky členské schůze získal Josef Vozňák. Za rok losujeme zase!

Stávající i noví členové také hradili členské příspěvky na rok 2020 (plnoplátci 300,- Kč, studenti a důchodci 150,- Kč). Pokud jste se nemohli členské schůze zúčastnit, pošlete, prosím, členský příspěvek na účet naší TJ 241299357/0300 (Československá obchodní banka), případně se můžete domluvit na jeho hotovém uhrazením třeba na některém ze závodů s Adamem Fritscherem (ambo@email.cz, tel.: 736 533 790). Děkujeme, že takto podporujete naši činnost a tím i vaše oblíbené běžecké akce a závody!

Fotografie z naší letošní členské schůze si prohlédněte zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *