Ozvěny víkendu: bedny pro Jínu, Kováře a Krátkého

Ozvěny víkendu: bedny pro Jínu, Kováře a Krátkého

Datum zveřejnění: 20.6.2018

Doslova medailové žně zažili členové TJ Liga stovkařů o uplynulém víkendu. Řada z nich vystoupala na stupně vítězů při slavnostním vyhlášení výsledků Běhu Jana Opletala v rámci Velké ceny vytrvalců Olomouckého kraje, cenné kovy se však blýštily i při dalších příležitostech. A které to byly? Pojďme se podívat.
Už ve středu se pod zkušenou taktovkou Karla Pikala konala Černovírská osmička jako další díl Olomoucké běžecké ligy. Pro absolutní prvenství si na rovinaté trati za horkého počasí doběhl Tomáš Krátký díky času 29:44. Šestým místem mezi muži A jej ještě podpořil Petr Ondryáš (36:24).
V pátek se konal jeden z nejtradičnějších závodů v našem regionu a možná trochu neprávem opomíjený mítink Mezinárodní večerní běh Bruntálem. V jako vždy nabité konkurenci zvítězil mezi čtyřicátníky na zvlněné desetikilometrové trati v centru města Roman Kovář výkonem 33:41.
Poslední medailové umístění pro naše barvy se zrodilo v sobotu na náročném horském běhu KTRC Kralický půlmaraton. V kategorii mužů nad 50 let doběhl druhý v čase 2:00:57 Pavel Jína.
Všem borcům gratulujeme a těšíme se na vaše výkony tuto sobotu na velkém půlmaratonu v Olomouci!

Podařil se vám dobrý běžecký výsledek a chcete se jím oprávněně pochlubit? Pak napište na e-mail ambo@email.cz a my se rádi pochlubíme i za vás. A pamatujte: Žádný běžecký výkon není špatný!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *