Chcete nový dres? Ligu 100 oblékne elitní firma Kalas!

Chcete nový dres? Ligu 100 oblékne elitní firma Kalas!

Datum zveřejnění: 14.3.2024

S potěšením oznamujeme, že náš klub TJ Liga stovkařů Olomouc navázal při přípravě kolekce nových sportovních dresů spolupráci se světoznámou českou firmou Kalas. Jde o společnost oblékající nejlepší světové cyklisty, ale v současné době vyrábějící už také špičkové oblečení pro běh a další sporty (triatlon, běžecké lyžování apod.).
Firma pro nás v rámci naší spolupráce vytvořila náš nový design vycházející z barev a tradice Ligy 100 a nabízí nám za výhodné ceny elitní sportovní vybavení, které naleznete na tomto odkazu. Vše bude samozřejmě vyrobeno na zakázku v našem designu!
Aktuálně máme k dispozici zkušební vzorky běžeckého, cyklistického a volnočasového sportovního oblečení, na jejichž základě budeme co nejdříve dělat první hromadnou objednávku. Chcete-li se přidat a oblečení vyzkoušet, pište, prosím, na adresu ambo@email.cz, případně volejte na telefonní číslo +420 736 533 790. Vzorky máme zapůjčené pouze na pár dní, zkoušení je nyní možné do neděle 17. března 2024. Další sérii objednávek pak plánujeme zhruba na druhou polovinu tohoto roku (jako přípravu na vánoční dárky).
Vyběhněte s námi do jara v novém!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *