Členská schůze Ligy 100 bude v září. Na co se můžete těšit?

Členská schůze Ligy 100 bude v září. Na co se můžete těšit?

Datum zveřejnění: 15.6.2021

Členská schůze je nejvyšším orgánem TJ Liga stovkařů Olomouc a podle jejích stanov je svolávána minimálně jednou za rok. Pravidelně se tak děje na jaře, již druhým rokem však do tohoto nepsaného pravidla zasahuje COVID-19. Aktuálně platná epidemická opatření by sice její konání nyní umožňovala, ovšem za značně drakonických podmínek (více čtěte ZDE). Výbor naší TJ proto rozhodl, že bude-li to možné, letošní členská schůze se uskuteční v první polovině září. A hned z několika důvodů vřele doporučujeme vaši účast na ni.
Úterý 7., případně 14. září. To jsou v tuto chvíli nejpravděpodobnější termíny, kdy by se členská schůze mohla konat, pokud to v té době platná opatření dovolí. Na letošním shromáždění všech členů bude mimo jiné výborem předložen návrh změny platných stanov, který by jednak umožnil pružněji reagovat právě na podobné situace, jako je ta koronavirová, a také by usnadnil administrativu spojenou s volbou výkonných, statutárních a kontrolních orgánů TJ. Vaše účast a hlasování bude tedy více než žádoucí.
Protože se téměř půl roku nemohly konat společenské a sportovní akce, nebylo možné důstojně pogratulovat našim letošním jubilantům k jejich kulatým výročím. I tento milý ceremoniál bude součástí naší schůze.
A v neposlední řadě předáme ceny novým vítězům Přeboru TJ Liga stovkařů Olomouc za rok 2020. Připomeňme si jejich jména:
muži A – Stanislav Krajča
muži B – Martin Lorenc
muži C – Zbyněk Jelínek
muži D – Bohuš Barbořák
muži E – Jaromír Vaněk
ženy F – bez vítězky
ženy G – bez vítězky
ženy H – Ludmila Písková
Další borci, kteří absolvovali alespoň čtyři závody (Zdeněk Krejčí, Tomáš Krejčí, Petr Ondryáš, Adam Fritscher, Marián Fančovič, Tomáš Písek, Peter Kosztyu) obdrží pamětní záložky. Účastníci alespoň jednoho ze závodů Přeboru budou zařazeni do slosování o hodnotnou cenu. Druhé losování bude připraveno pro všechny přítomné účastníky členské schůze.
Budeme se na vás těšit v září na schůzi a ještě předtím na závodech, které už se naštěstí opět mohou konat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *