Co bude letos s Velkou cenou vytrvalců?

Co bude letos s Velkou cenou vytrvalců?

Datum zveřejnění: 13.10.2020

Na přelomu jara a léta vše nasvědčovalo tomu, že svět bude už „normální“ a že i náš běžecký seriál Velká cena vytrvalců Olomouckého kraje 2020 poplyne podle předem daných pravidel. Jenže přišel bláznivý podzim a vše je náhle jinak. V tuto chvíli je jasné, že z 53 závodů v původní termínovce (Jesenický maraton a půlmaraton počítáme s ohledem na termínový průnik jako jeden závod) bude odběhnuto maximálně 33, minimálně 26 závodů. Z tohoto důvodu bude nezbytná úprava pravidel letošního ročníku seriálu.
Protože by bylo nejhorším řešením měnit pravidla dle překotně se vyvíjející situace několikrát, budou pravidla upravena definitivně jen jednou, a to v prvním listopadovém týdnu podle vývoje vládních opatření a restrikcí. Úpravy se budou týkat v prvé počtu hodnocených závodů a dále počtu závodů nutných k získání ceny určené pro první tři borce v každé vypsané kategorii.
Sledujte tyto webové stránky, na nichž budou úpravy včas zveřejněny. Případné dotazy směřujte na adresu ambo@email.cz. Přejeme pevné nervy a hodně motivace do tréninkového úsilí bez závodní odměny!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *