Ozvěny víkendu: cena pro šampionku, stoupák z Visalají i maraton v Ostravě

Ozvěny víkendu: cena pro šampionku, stoupák z Visalají i maraton v Ostravě

Datum zveřejnění: 13.2.2018

V nejnovějším ohlédnutí za úspěchy našich sportovních kamarádů v posledních dnech se nejprve vrátíme až do minulého čtvrtka a navíc na povrch, který je všechno, jen ne běžecký. Červený koberec na pódiu auly Pedagogické fakulty Univerzity Palackého byl totiž místem udělování cen nejlepším sportovcům Olomoucka za rok 2017 a v kategorii dospělých nebyla zapomenuta ani půlmaratonská mistryně republiky z Pardubic a naše čestná členka Petra Kamínková. Moc gratulujeme.
A teď už tradičně do sněhu a ledu na úpatí i vrchol Lysé hory. Letošní Lysacup míří do finiše a do cíle z Visalají sprintovali po 7,9 kilometrech a 577 metrech převýšení také Roman Kovář (43:57, 8. místo) a Jan Lachnit (46:06, 18. pozice). Tak ještě dvě etapy, chlapci!
Přestože zima ještě zdaleka nepředala svou vládu jaru (no, letos je to hodně slabá panovnice), ve výsledkových listinách už postupně nalézáme i ty maratonské. V Ostravě se konal tradiční Memoriál Františka Ohery a na jeho startu stáli i dva naši členové – Dušan Kopečný si odbyl svou premiéru za olomouckou Ligu 100 časem 3:23:53 a čtvrtým místem v kategorii do 44 let (a osmým absolutně). Osmnáctý celkově a osmý ve stejné kategorii byl Tomáš Krátký (3:42:58). Také zde se sluší gratulovat.

Podařil se vám dobrý běžecký výsledek a chcete se jím oprávněně pochlubit? Pak napište na e-mail ambo@email.cz a my se rádi pochlubíme i za vás. A pamatujte: Žádný běžecký výkon není špatný!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *