Běžecký kalendář bude v prodeji od pondělí

Běžecký kalendář bude v prodeji od pondělí

Datum zveřejnění: 14.12.2017

Stejně jako v předešlých letech připravil náš kamarád Libor Teplíček pro zájemce krásný běžecký kalendář na rok 2018, který může být ideálním vánočním dárkem pro naše blízké. V prodeji bude od pondělí 18. prosince buď na nejbližších závodních akcích, nebo po objednávce u samotného autora.

„Oproti minulým letům doznal kalendář několik změn, věřme pozitivních,“ říká Libor Teplíček. „Neklade si za cíl předkládat seznam akcí Velké ceny a jiných pohárů. Na to máme výborně zpracované termínovky a propozice. Při nejlepší vůli se do tak malého formátu nedá tolik informací vtěsnat. Proto je na každé stránce vypíchnut pouze malý odkaz jen na několik vybraných akcí. Ušetřené místo věnováno většímu počtu fotek. Kdo občas navštěvuje závody, měl by se na nich najít. Nový kalendář by se mohl nazvat přívlastkem kreativní – je zde řádek pro evidenci naběhaných kilometrů, takže každému sportovci vznikne přehled pohybové aktivity, který bude mít stále na očích. Nás lenochy ta věčně prázdná políčka aspoň nakopnou a vyženou nás i za nevlídného počasí do ulic, parků nebo na atletickou dráhu hltat nové kilometry a mazat tréninkové manko,“ usmívá se autor kalendáře.
Jeho cena je stejná jako v minulých letech, tedy 140 Kč. Kalendář bude k dispozici ve dvou variantách od pondělí 18. prosince 2017. „Kalendáře vezmu s sebou na prosincový běh Smetanovými sady ve čtvrtek 21. prosince, dále na Náměšťský štěpánský běh a na Silvestrovský běh v Olomouci. Zájemci mě mohou oslovit také telefonicky (728277692) nebo mailem (l.teplicek@seznam.cz), domluvíme se individuálně. Zbývá jen věřit, že nový kalendář nám pomůže zpříjemnit a zkrášlit následující rok 2018 a dokáže nás správně naladit ke sportování,“ přeje si obětavý tvůrce běžeckých kalendářů Libor Teplíček.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *