Ozvěny víkendu: mistrovská etapa Lysacupu a Hanka s úsměvem

Ozvěny víkendu: mistrovská etapa Lysacupu a Hanka s úsměvem

Datum zveřejnění: 6.12.2017

Velká cena vytrvalců Olomouckého kraje napsala svou předposlední letošní kapitolu a Mikulášský běh v Olomouci i díky tomu hravě překročil stovku účastníků, z nich většina ještě na (téměř) poslední chvíli lovila tolik potřebné body. Kde dál byly ještě o uplynulém víkendu vidět naše barvy?
Samozřejmě na Lysacupu. Jeho sobotní mistrovská etapa měřila 7,9 kilometru, měla 892 metrů převýšení a vedla z Janovic přes Bystré … no samozřejmě na Lysou! Skvělé sedmé místo absolutně si zde připsal Roman Kovář (52:31), celkově 22. byl Honza Lachnit (56:02) a vše jistil z 254. pozice zkušený Vlastík Raclavský (1:31:47). Tak jsme zvědaví, jak vám to půjde v neděli ve Visalajích.
A protože se tu minulou neděli běžely v olomouckých Smetanových sadech prosincové Dvě míle s úsměvem, chybět zde rozhodně nesměla Hana Tučková, v cíli sedmá žena za 19:34. Hanko, děkujem!:-)

Podařil se vám dobrý běžecký výsledek a chcete se jím oprávněně pochlubit? Pak napište na e-mail ambo@email.cz a my se rádi pochlubíme i za vás. A pamatujte: Žádný běžecký výkon není špatný!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *