Přehlednost, komentáře pod příspěvky i online registrace. vítejte na našem novém webu

Přehlednost, komentáře pod příspěvky i online registrace. vítejte na našem novém webu

Datum zveřejnění: 7.9.2017

Vítejte na novém webu Ligy stovkařů Olomouc! Pojďme se společně podívat, co na něm naleznete a v čem by měl být ještě lepší než ten dosavadní

Milí běžečtí kamarádi,
po měsících přípravy jsme na začátku tohoto týdne uvedli do provozu nové webové stránky klubu TJ Liga stovkařů Olomouc, na nichž ostatně v tuto chvíli čtete tento můj příspěvek. Pevně doufám, že se vám jejich podoba líbí, ale především vás uspokojí jejich funkčnost a spolehlivé průvodcovské služby ve světě plném běžeckých kilometrů.:-)
A co na nových webovkách naleznete? Samozřejmě zejména informace o běžeckých akcích konaných (nejen) v našem regionu, jejich propozicích, výsledcích, zajímavostech, ale i fotky a videa z nich. Dále informační servis o dění v našem klubu, úspěších členů olomoucké Ligy stovkařů i jejich profily. Pozadu nezůstanou ani seriály Velká cena vytrvalců Olomouckého kraje, Malá cena mladých vytrvalců, Přebor Ligy stovkařů Olomouc a další naše aktivity. K tomu přidáme sem tam nějaký drb, nabídku uvolněného startovného na zajímavý závod či výhodný prodej běžeckého zboží.
Jistě, to vše už tu bylo i na dosavadních stránkách našeho klubu. Co tedy k tomu přidáme jako bonus pro vás? Třeba daleko větší přehlednost: v podstatě všechny důležité informace jsou nyní dohledatelné už z titulní stránky, informace o blížících se i proběhlých závodech naleznete na jednom místě a pod jednou hlavičkou, stejné je tomu i u zmíněných běžeckých seriálů. Pod každým příspěvkem lze nyní samostatně diskutovat, můžete si tak třeba domlouvat společnou cestu na závody nebo přímo u zdroje sdělovat názor na úroveň jednotlivých akcí. Samozřejmostí je dnes také responsibilita nového webu (stránky se zobrazují úměrně podle toho, z jakého zařízení – třeba mobilního telefonu – si je prohlížíte). A v neposlední řadě mohou pořadatelé i účastníci závodů využít možnosti online registrace na všechny avizované akce, pokud si to tedy jejich organizátoři budou přát. Celý systém také komunikuje s novým čipovým zařízením, které Liga stovkařů Olomouc pořídila pro měření závodů. Do běžného provozu se, doufejme, dostane co nejdříve.
Nový web už tedy díky skvělému realizačnímu týmu v čele s programátorem Janem Pokorným běží a je prakticky hotový. Přesto i díky jeho pružnému redakčnímu systému (což je jeho další výhoda, kterou ocení především správci stránek) je možné leccos ještě vylepšit a zdokonalit. Pokud byste tedy vy, uživatelé, měli jakoukoliv zajímavou připomínku či námět, neváhejte se ozvat na můj mail ambo@email.cz. A zároveň také prosím členy naší TJ, aby si prošli své osobní profily a pomohli je doplnit aktuálními údaji a fotografiemi. Kompletně vyplněné vypadají moc hezky.:-)
Tak ať vám to běhá, přátelé!

Adam Fritscher

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *